Leuk én spannend de eerste rijles, waarbij de nodige zenuwen om de hoek komen kijken. Je rij-instructeur weet dat dit kan gebeuren en stelt je vanaf het eerste moment op je gemak.

Je start met het goed afstellen van de autostoel, het stuur en de spiegels. De volgende stap is uitleg over de auto waarin je rijles krijgt en de bediening hiervan. In deze eerste rijles besteden we ook aandacht aan het veilig in- en uitstappen, het op de juiste manier sturen en je maakt kennis met de pedalen.

Als je kiest voor onze autorijschool, kies je voor individualiteit. Dit betekent dat je geen andere kandidaten hoeft op te halen of weg te brengen. De volledige 75 minuten van de les zijn voor jou!

In overleg met jou plannen we de rijlessen op tijden die passen in jouw agenda. Je wordt thuis opgehaald of op een afgesproken adres.

Tijdens de eerste rijlessen introduceren we in de auto ook de theorie. We helpen je op een eenvoudige wijze met het begrijpen van de theorie en het krijgen van verkeersinzicht. Bovendien leer je gevaar in het verkeer te herkennen.

Je kunt ervan op aan dat we je goed voorbereiden op de tussentijdse toets en op het praktijkexamen.

Wil je meer informatie?

Neem dan contact op via het contactformulier of bel ons.